ADANA / SEYHAN - Kazım Karabekir Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Kazım Karabekir Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Adres
Çınarlı mahallesi. 61006 sokak. Seyhan ADANA Açık Adres Eski Atilla Altıkat Köprüsü Civarı
Vizyon
Tam donanımlı bir özel eğitim merkezi olarak tüm öğrencilerimizi bağımsız yaşayabilen , mutlu kendileri ve toplumla kaynaşmış , engellenmemiş birey haline gelmelerini sağlamak üzere sabır ve sadakatle hizmet vermek amacındayız.
Misyon
Türk Milli eğitim temel ilke ve amaçları doğrultusunda zihinsel işlevler bakımından farklılık gösteren , temel öz bakım becerilerinde sınırlılıkları olan özel eğitime muhtaç , destek eğitimine ihtiyaç duyan bireylere gerekli kaliteli eğitim-öğretim hizmetini sunan bir kurum olmak.
Başarılar
2013 Yılı hijyenik ve sağlıklı okul olarak Beyaz Bayrak aldık. 2013 Yılı Toplam Kalite Yönetimi Ödül süreci Seyhan İlçe ikinciliği 2013 Yılı Toplam Kalite Yönetimi Ödül süreci Adana İl ikinciliği
KLİMA
Ulaşım
İl merkezi İnönü parkı civarı( Adana daki çarşıya gelen tüm dolmuş ve otobüsler okulun yakınından geçer)
Milli eğitim tarafından karşılanmaktadır.
İL MERKEZİ
ADANA İL MERKEZİNDE